Vanaf vrijdag 18 november gooien we de nieuwe menu-kaart erin! Een mix van "vertrouwde, altijd goeie" én "nieuwe, verrassende" gerechten, gemaakt door de vertrouwde, altijd goeie én de nieuwe, verrassende Knip-Koks, jawel! 

Vrijdag staat het complete Knip-Keuken-Koks-Kwartet de hele dag te kokkerellen om alles klaar te krijgen, dus Kom op mensen, Kom Keuren! Tipje van de sluier: de huisgerookte, biologische Kip komt terug als hoofdgerecht, er is iets met Quinoa én we gaan Texelse Pasta gebruiken!
Kom op tijd, want vol=vol, of reserveer alvast een tafeltje: bel  319946 
 
Kijk hier al vast voor..
   LUNCH                     DINER                        DRANKEN
         

Aaaaanraderrrr: DORADE..
"Heel" van de grill
Geserveerd met verse venkel..
€19,50

 

Woensdag: Breek de week! 
Keuze uit lekkere (Texelse!) lamsboutjes in winterse saus...
òf een verrukkelijk vis-stoofpotje met verschillende soorten vis,
geserveerd met een goedgevulde salade en rijst of friet.

preview

daghapchiliconcarne

AFWASSER:

 

BEDIENING:

Welke leuke, vriendelijke jongedame/jongeman zoekt nog een "klein baantje" in de bediening?

Wij kunnen nog wel iemand gebruiken voor ongeveer 18 uur per week (ook in de weekenden)

Barst los, haha...

Bel of mail dan even naar Inn de Knip, of kom een bakkie doen! Tel: 319946

Stillll WANTED!!! Voor Inn De Knip... CHEF KOK & KOK

Het Inn-de- Knip is niet zinkende, integendeel; we houden het hoofd goed boven water en kunnen een

stootje hebben!

Helaas gaat een (groot) deel van de bemanning ons binnenkort verlaten, wegens prima

omstandigheden (school, ander werk, gezin)

Daarom zoeken wij weer nieuwe Knip-Crew (m/v)

Voor de keuken TWEE koks, waarvan één de chef-kok wordt en aan het roer staat.

De uitdaging is “koers houden”, maar dan op eigen wijze!

Ons gaat niet snel een zee te hoog, maar we moeten wél in hetzelfde vaarwater blijven.

De andere zelfstandig werkende kok kan mooi mee in het kielzog, en leren, en wellicht doorgroeien.

Beide functies zijn voor 38 uur p/w, en veel later dan 21.30 uur wordt het zelden, al helemaal niet in de wintermaanden.

Ook voor de bediening zoeken we “een maatje”, voor 12 tot 18 uur per week, liefst een beetje flexibel

en ook in de weekenden.

Ervaring is leuk, maar niet perse noodzakelijk. Ook hierin zijn er doorgroeimogelijkheden.

Lijkt het je wat? Laat het weten!

Mail , bel 0222-319946 of kom gewoon

eens een bakkie doen (de Naal 2, Den Hoorn) You’re Welcome Aboard!

 

 

Na wat geslenter over de Hoornder Donderdag een bakkie bij Inn de Knip. Ach, wat gezellig, een muziekje erbij, leuk! De zon breekt door, beetje ouwehoeren met elkaar, beetje trek, doe 's gek; een portie bitterballen! En doe dan ook maar een wijntje, én een Skuumkoppe. Langzaam maar zeker wordt het "vakantie", er MOET effe niks! Er hoeft zelfs niet gekookt te worden, je kan gewoon blijven zitten en lekker eten bestellen, klaar! Lekkere muziek, lekker eten, en je hoeft er niets voor te doen! Ja, tóch wel; je moet het laten gebeuren, je moet je eraan overgeven, je moet je bewust worden van "hoe lekker" dat is, dat je niks MOET.  Speciale bonus van vandaag Inn de Knip: Roxi Jasper!!
Ze speelt eind van de middag deze Hoorder Donderdag akoestisch, zang/ukulele/gitaar, met Doris op snare drum en handpercussie.