Op 4 en 5 juni en 6 juni komen Singer/Songwriters KIRA en JT Ackerman als onderdeel van hun internationale tour naar Texel om op te treden bij Inn de Knip en het Glazen Paleis.

De 23 jarige, altijd vrolijke en enthousiaste KIRA zal de drie shows op Texel headlinen. Zij is bekend van o.a het TV Programma ‘De Beste Singer/Songwriter van Nederland’, Optredens bij verschillende nationale radio en tv zenders en haar deelname aan de Popronde en Horizontoer. KIRA maakt zoete akoestische popliedjes en verteld tussen de nummers door op een eigenzinnige, grappige en vlotte manier waar ze over gaan.

De 20 jarige JT Ackerman komt voor deze shows helemaal overvliegen uit North Carolina, USA. Ackerman heeft in Amerika al heel wat toffe dingen gedaan met als hoogtepunt een voorprogramma voor de band “The Script” verzorgen. Hij maakt catchy popsongs met hier en daar een rauw randje. Geef JT na de show een biertje en wie weet krijg je een speciale band-armband of iets anders leuks!

JT en KIRA vonden elkaar via de live-stream website YouNow en zijn sindsdien al een paar keer samen op tour geweest. Een avond met deze twee muzikanten staat garant voor een lach, een traan, een drankje en heel veel mooie herinneringen.

4&5 juni van 12:00 tot 14:30 zijn ze te bewonderen bij Inn de Knip en op 6 juni tijdens de markt in het Glazen Paleis vanaf 11 uur.